Over ons

Over ons


Welkom bij Dilay Wonen en Slapen, een familiaal meubelbedrijf met een passie voor comfort en stijl. Gevestigd aan de Veldmaarschalk Montgomerylaan 669 in Eindhoven, zijn wij lang toegewijd aan het creëren van een thuis dat echt aanvoelt als een oase van rust.

Ons verhaal begint met een vader en zoon die samen een droom deelden: het leveren van hoogwaardige meubels en slaapoplossingen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook duurzaam en tijdloos. Met deze visie hebben we Dilay Wonen en Slapen opgericht, waar we onze klanten verwelkomen met een warme glimlach en gepersonaliseerd advies.

Bij Dilay streven we ernaar om meer te bieden dan alleen meubels. We streven naar een ervaring - een ervaring van comfort, kwaliteit en zorgzaamheid. Of je nu op zoek bent naar de perfecte bank om je woonkamer te verrijken of naar een luxueus bed om je nachtrust te verbeteren, wij staan klaar om je te begeleiden naar de beste keuze voor jouw levensstijl en behoeften.

Onze toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid is wat ons onderscheidt. Met ons uitgebreide assortiment aan meubels en slaapaccessoires, samen met ons deskundig team, streven we ernaar om aan al je wensen te voldoen en een stukje comfort en verfijning aan je huis toe te voegen.

Of je nu een nieuw hoofdstuk in je leven begint of gewoon op zoek bent naar een verfrissende verandering, bij Dilay Wonen en Slapen vinden we het een voorrecht om deel uit te maken van jouw reis naar een huis dat voelt als thuis. Kom langs en ontdek zelf de Dilay-ervaring. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

  • Tuncer Genc

    Tuncer Genc, de bevlogen eigenaar van Dilay Wonen en Slapen, is een visionair in de wereld van meubels en interieur. Met een schat aan ervaring en een diepgewortelde passie voor het vak, heeft hij zichzelf en zijn bedrijf gevestigd als een autoriteit op het gebied van comfort en stijl. Met een hartelijke benadering en een scherp oog voor kwaliteit, streeft Tuncer ernaar om elke klant een persoonlijke en memorabele ervaring te bieden. Zijn toewijding aan excellentie en klanttevredenheid drijft Dilay Wonen en Slapen voortdurend naar nieuwe hoogten.

  • Emre Genc

    Emre Genc, de meester achter de montages bij Dilay Wonen en Slapen, brengt een unieke combinatie van vaardigheid en toewijding naar het team. Met een scherp oog voor detail en een passie voor vakmanschap zorgt Emre ervoor dat elk meubelstuk met zorg en precisie wordt geïnstalleerd, waardoor elke klant een naadloze en bevredigende ervaring krijgt. Zijn toewijding aan uitmuntendheid en zijn vriendelijke, professionele benadering maken hem een onmisbare schakel in het streven van Dilay om elke woning te transformeren in een oase van comfort en stijl.

1 van 2